Week 8

Mobile app

Vorige week heb ik een mobile app mogen maken en daar zijn deze week nog een paar aanpassingen aan gebeurd. Er waren een paar linken die een andere naam moesten krijgen. Er moesten ook nog een paar knoppen worden toegevoegd. Op zich was er niet zo veel werk meer aan, maar het is wel leerrijk om te doen.

 

De webshop.

Ik heb de rest van de webshop mogen presenteren. Ook hier waren een hoop aanpassingen aan. Maar zoveel werk was het niet om alles aan te passen, want ik heb heel veel in masters kunnen stoppen de vorige keer. Axure heeft dus weer maar eens zijn nut bewezen. Presenteren is geen evidentie en dat voel ik keer op keer. Een goede voorbereiding en een sterk project zijn echt nodig. Ook de gave om jezelf te verkopen helpt natuurlijk. Bij mij is hier nog werk aan.

 

Portfolio website

Ik heb de opportuniteit gehad om een portfolio website te mogen maken. Dit lijkt allemaal evident, maar als je kijkt naar wat er bestaat aan standaard templates dan zijn er niet zo heel veel goede bij. De bezoeker wil werk zien. SEO is ook belangrijk en je moet er allemaal rekening bij houden. Bart is dit alles aan het nakijken en ik krijg er komende week feedback op. Fingers crossend.

 

Toeristisch website.

Ik mag ook eens proberen om een toeristische website te maken. Het is voor mij allemaal nieuw en ik ben permanent op zoek naar hoe anderen het doen. Google is mijn “leeromgeving” geworden. Maar langzaam maar zeker komt er schot in de zaak. Ik denk komende week hiermee klaar te zijn en we zien wel. Ik vind het super hoe Bart VDB en Bart A. me bijstaan in dit project. Ik zou anders wel wat vaker met mijn handen in het haar gezeten hebben.

 

See you next week.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*