week 9

Deze week was (jammer genoeg) zeer kort.

Toeristische website

Ik ben deze week bezig geweest met een toeristische website. Vermits het uitlezen van de data gebeurt via een andere website, was het belangrijk dat ik goed nakeek wat er kon ingelezen worden via de API. Hierdoor moest ik ook nauwgezet bekijken wat ik in een filter kon plaatsen en wat niet. Ik ben hier wel enige tijd mee bezig geweest, maar het was wel zeer leerrijk.

Responsive.

Verder heb ik ook nog uitgezocht hoe ik deze website responsive kan maken. Ik heb goede voorbeelden, maar alles vraagt een nieuwe kijk. Niet alles kan je zomaar overnemen.

Er zijn altijd stramienen waar je je kan op baseren, wat wel belangrijk is. Mensen hebben nu eenmaal gewoontes waar je niet zomaar om heen kan. Het is wel zeer leerrijk om te zien hoe alles zo eenvoudig kan zijn en hoe moeilijk ik het mezelf soms maak. Keep it simple is echt een noodzaak, maar ik merk hoe langer hoe meer hoe moeilijk het is.

Interne app

Ik heb de interne app, die ik in het begin van mijn stage gekregen heb, nog eens opnieuw bekeken. Er zijn immers altijd andere mogelijkheden en ik heb dan ook nog een andere optie uitgewerkt, maar deze bleek minder effectief.

 

1 reactie

  • Jan Raedschelders

    De laatste lijn van je stage in gegaan, veel bijgeleerd als ik je verslagen lees!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*