Week 12

Mijn laatste stageweek was opnieuw een ingekorte week omwille van de aankomende feestdag.

Responsive design portfolio

Ik heb me voornamelijk beziggehouden met de verdere uitwerking van mijn portfoliodesign. Ik heb geprobeerd om het design clean te houden om zo de content beter over te laten komen. Het “about”-gedeelte heb ik helemaal anders ingedeeld. Dit heb ik voornamelijk gebaseerd op de tips die ik hier tijdens mijn stage heb opgepikt. Ook heb ik, net zoals in mijn vorige versie, gefocust op slechts één kleurtint om tot een consistent geheel te komen.

Tijdens de laatste dag van mijn stage heb ik het design omgezet in een responsive-versie voor mobiele devices. Het is de bedoeling dat ik de content van het portfolio hierna verder ga invullen en het design daarna slice. Liefst zou ik hierbij ook de website responsive maken. We zullen zien of dat volledig gaat lukken. Stefan heeft me eveneens nog wat suggesties gegeven wat de inhoud van mijn portfolio betreft en deze zal ik zeker kunnen gebruiken.

Het einde

Met een kleine traktatie sluit ik nu dit hoofdstuk af. Mijn stageperiode bij Inventis was een unieke ervaring en als ik hierop terug kijk ben ik dan ook blij dat ik voor Inventis heb gekozen. Ik heb me eindelijk verder kunnen focussen en ontplooien in onderwerpen die me echt aanspreken en waar ik naar de toekomst toe verder mee wil gaan. Als stagiair bij Inventis werd ik goed opgevangen en heb ik veel kennis rond webdesign, UX en IA kunnen opdoen. Toch werd ik ook vrij genoeg gelaten om steeds te zorgen voor mijn eigen input waarop ik nadien feedback kon verwachten. Ik denk dat ik voor mezelf wel kan zeggen dat ik heel wat stappen vooruit ben gegaan hierin. Ik kijk zeker met een positief gevoel terug op de voorgaande drie maanden.

Bij deze nog even een bedankje aan Jan, Jente en alle werknemers van Inventis voor de unieke kans, de goede begeleiding en de fijne werksfeer! En alle duizend gebakjes en stukken cake.

PS Mogen werken met een koptelefoon op is echt zalig!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*