Blog Week 2 – The End

Nu al vrijdag?…

De week is weeral veel te snel voorbij gegaan. Jammer genoeg zit het er nu al op voor mij.. Als het van mij afhing, mocht het nog zo een paar weken, liefst maanden, doorgaan.
Een geweldige ervaring was deze week weer.

In het begin van de week verder gedaan met omzetten van het ontwerp naar html5 & CSS3, alles volgens het BEM-Principe. Dat is denk ik een van deĀ  belangrijkste dingen die ik geleerd heb in deze kort periode. Dat orde echt wel belangrijk is, omdat je in een bedrijf in Teamverband werkt, en dus het echt onmogelijk word als iedereen op zijn manier een code schrijft.

 

Deze week heb ik me vooral gefocussed op Responsive design, want daar wist ik vrij weinig over, omdat we daar in school nog niet bij bezig zijn.. Tegenwoordig is Responsive Design echt wel belangrijk, door de Tablets, en Smartphones om de website op elk scherm goed te hebben.

Vandaag, op de laatste dag dan alles afgewerkt, en een beetje Javascript toegevoegd, en de website van Pukkelpop is af. Wat ik ook nog heb geleerd is dat klanten echt naar het design kijken, en niet echt naar de code die erachter zit, zo kan het zijn dat een developer iets mooier vind dan dat op het ontwerper staat, of tekst beter uitkomt als hij kleiner staat dan op het ontwerp, kijken klanten niet naar, ze willen het zoals het op het ontwerp staat.

Inventis Stage was echt een geweldige ervaring voor mij, de sfeer hier, werken met een koptelefoon op, zodat je niet afgeleid geraakt, gewoon TOP, bedankt dat ik deze evaring mocht opdoen! En bedankt aan Stefan & Stijn om me zo goed te begeleiden.

2 reacties

  • Wim Hendrikx

    Goed gedaan! Hopelijk ben je getriggerd om hier mee verder te gaan want er zijn nog veel toffe dingen die je kan leren op gebied van frontend programmatie.

  • Dennis

    Ja, die periode vliegt voorbij. Zelfs mijn 3 maanden hier vlogen voorbij (en de bijna 5 jaar erna eigenlijk ook…). Leuk dat je er was en merci voor de koekjes!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*