Week 10

Week 10 loopt op zijn einde. Helaas nog maar 3 weken te gaan en het zit er op.

Door wat problemen met een Git branch heb ik er voor gekozen om opnieuw te beginnen aan mijn bezoekersopvolging. Het grootste deel van de code hebben ik gelukkig nog kunnen recupereren. Na 1 dag was ik terug op hetzelfde niveau als toen het was fout gegaan. Ik ben er ook in geslaagd om deze week een eerste deel van de bezoekersopvolging af te maken. Bezoekers zullen vanaf nu worden gevolgd vanaf het moment dat ze de site bezoeken. Er zijn nog een paar plaatsen waar ik de tracker op moet toepassen maar er begint schot in de zaak te komen!

blogpost10-1

Volgende week gaat voor mij een korte week worden. Maandag is het een gewone werkweek en dinsdag en woensdag ga ik naar het Techorama event in Mechelen. Om deze 2 dagen verlies wat goed te maken ben ik van plan om donderdag en vrijdag gewoon van thuis uit te werken. Ik ga proberen om dan toch zoveel mogelijk gedaan te krijgen zodat ik toch geen 2 dagen verlies heb gehad.

Techorama is een developer conference waar sprekers van over heel de wereld sessies komen geven over verschillende onderwerpen. Zo staan er bijvoorbeeld de volgende sessies op de agenda:

  • What is next for JavaScript?
  • Empowering your team with Atlassian
  • HTML5 Security…

Als je meer wilt weten over Techorama zelf verwijs ik je graag door naar hun website . Tickets kosten normaal €350, ik heb het geluk gehad om tickets te kunnen winnen op een van de jobbeurzen waar wij met school naartoe zijn geweest. Het is dus echt een buitenkansje om hier als student naartoe te kunnen gaan.  Ik denk dat dit een zeer leerrijke ervaring gaat worden, ik kijk er alvast naar uit.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*