Week 11

Week 11 zit er op, het begint echt op te korten nu. Deze week was voor mij een zeer korte week geweest. Ik ben alleen maar maandag op kantoor geweest aangezien ik op dinsdag en woensdag naar Techorama ben geweest.

Techorama

blogpost10-1

Techorama was een zeer leerrijke ervaring. Er waren zeer veel interessante sessies, alleen vond ik het persoonlijk een beetje jammer dat het echt heel fel Windows georiënteerde sessies waren. Dat merkte je niet alleen tijdens de sessies maar ook bij de standjes van de verschillende bedrijven, zo kreeg ik namelijk de volgende vraag bij een van de standjes: “Je bent vooral geïnteresseerd in.NET? Anders was je hier niet denk ik”. Ik persoonlijk had wat meer variatie verwacht, dat terzijde was het toch een leuke ervaring.

Flashback

Vorige week woensdag op 6 mei, zijn er 3 eerste jaar studenten langs geweest voor een interview te komen doen voor het vak bedrijfseconomie. Ook ikzelf heb een soortgelijk interview moeten doen met een 3de jaar student toen ik in het eerste zat. Het werd al snel duidelijk dat er 3 gemotiveerde studenten voor mij zaten.

Na een redelijk lang interview van ongeveer 1 uur en 20 minuten stelde ik de vraag of ze eventueel ook nog een korte rondleiding zagen zitten. Daar kwam dan ook direct een enthousiaste reactie op. Ze vonden het leuk dat alle ruimtes heel open en “licht” zijn, ook de focusruimtes vonden ze zeer interessant. Na snel een foto getrokken te hebben zat het interview er dan ook op en kon ik terug aan de slag aan mijn bezoekers tracker.

blogpost11-1

Ondanks de korte week heb ik toch redelijk wat gedaan gekregen. De tracker is nu volledig functioneel op de site zelf. Nu komt het moeilijkste deel, deze data koppelen aan Google Analytics. Dat is de opdracht voor deze week, ik hoop snel door te krijgen hoe het principe werkt! Daarna is het enkel nog data ophalen van Google Analytics maar dat is kinderspel met de Query builder. Ik heb er zin in! Nog 2 weekjes te gaan.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*