Week 3 – Wireframes en motion design

Weer een toffe en interessante week achter de rug. Ik had deze week redelijk wat diversiteit wat het werk extra leuk maakte.

Maandag heb ik in de voormiddag verder gewerkt aan de wireframes van de Pukkelpop vrijwilligers tool. In de namiddag had ik een meeting over het project zodat ik mijn laatste vragen kon stellen en alles wat ik al had uitgewerkt kon reeds geëvolueerd worden. De feedback was zeer goed. Indien ik nog enkele kleine veranderingen zou doen was het overzichtelijk en duidelijk. Na de meeting heb ik de feedback verwerkt rekening houdend met de tips die ik gekregen heb. Nadien had ik nog tijd om verder te doen met de wireframes.

Ook dinsdag heb ik verder gewerkt aan de wireframes om alles te optimaliseren. Deze dag had ik ook een vergadering met de projectmanager en developer om te kijken hoe alles technisch verder uitgewerkt ging worden. Ook hieruit kreeg ik zeer nuttige en leerrijke feedback. Rekening houdend met de gekregen feedback heb ik het project verder afgewerkt.

Donderdag startte ik dan met een nieuwe opdracht, een proof of concept van een facebook ad voor Todi. Todi is een plaats waar je kunt duiken en snorkelen tussen de subtropische vissen. Ik mocht een klein filmpje maken om dit bedrijf te promoten voor iedereen in Limburg en Vlaanderen. Eerst heb ik verschillende dingen geprobeerd met photoshop. Daarna ben ik iets te ijverig in after effects gaan werken. Ik was zo enthousiast over de opdracht dat ik moest doen dat ik vergat om een storyboard te maken.

Vrijdag heb ik mijn idee getoond en toen bleek dat een storyboard toch handig was geweest. Mijn idee kwam niet echt overeen met wat ze eigenlijk wilde. Volgende week maak ik een nieuw idee met de feedback in het achterhoofd, dit teken ik dan eerst uit voor ik het animeer. Om mijn laatste dag van de week heb ik ook een template gezocht voor de vrijwilligers  tool. Deze ben ik nu uitgebreid aan het documenteren in mijn wireframes zodat alles duidelijk is.

Ik heb terug een zeer leerrijke week achter de rug met zeer goede feedback en een nieuwe boeiende opdracht. Hup naar volgende week!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*