Week 4 – Een week vol diversiteit

De 4de week is alweer voorbij gevlogen. Ik heb mijn 5de opdracht gekregen. In deze week heb ik aan 4 van de 5 projecten verder gewerkt. Ik heb zeer veel verschillende dingen gedaan waarover ik jullie nu meer ga vertellen.

Maandag heb ik de hele dag gewerkt aan de Pukkelpop vrijwilligers tool. De notities maken en het design naast de template leggen was meer werk dan ik verwacht had. Ik heb elk element apart uitgeschreven en bekeken wat ik nodig heb uit de frontend template. maandag heb ik deze taak ook kunnen afwerken.

De volgende dag had ik meeting met de developers over mijn eerste project. Eerst las ik dus al mijn onderzoek na zodat ik zeker alles goed kon uitleggen tijdens de meeting. Deze meeting ging zeer goed en op een paar kleine dingen had ik toch aan bijna alles gedacht. Het design moest wel nog meer aangepast worden aan de huisstijl. Ook moest ik nog een paar dingen proberen in wireframes. Na de meeting ben ik eerst verder gegaan met het concept van de Todi facebook advertentie. Hier ben ik de rest van de dag mee bezig geweest. Eerste maakte ik een storyboard en heb ik dit doorgestuurd zodat dit reeds kon goedgekeurd worden. Daarna ben ik begonnen met de tekst te animeren. Zo had ik al een idee hoe de animatie er ging uitzien. Na de feedback heb ik nog enkele dingen op punt gesteld en kon ik het hele filmpje tot in detail uitwerken. Op het einde van de dag had ik mijn hele filmpje afgewerkt en stuurde ik dit nog door zodat het nog kon bekeken worden voor de meeting van donderdag. Dan zou het filmpje namelijk voorgesteld worden.

Donderdag heb ik de laatste feedback toegepast aan het filmpje zodat het meegenomen kon worden naar de meeting. Daarna heb ik aan het design en wireframes gewerkt van mijn eerste project. In de voormiddag had ik ook nog een finale meeting over de Pukkelpop vrijwilligers toepassing, er waren nog 2 kleine verbeterpuntjes en voor de rest was dit in orde. Na de meeting ging ik verder met de feedback te wijzigen zodat dit volledig in orde was. Daarna deed ik nog verder met het design van het 1ste project en heb ik ook dit afgewerkt om dit te tonen. Tot slot kreeg ik een nieuwe opdracht, ik mocht blogs onderzoeken en beoordelen om zo een design te maken van de Blabloom blog.

Vrijdag had ik nog een laatste drukke dag van deze week. Eerst deed ik verder met mijn onderzoek naar de blogs. Daarna had ik meeting om pukkelpop vrijwilliger uit te leggen aan de nieuwe stagiaire die dit project verder gaat ontwikkelen. Het design was goed, duidelijk en uitgewerkt. Na de meeting heb ik dus het design verduidelijkt en klaar gemaakt voor het ontwikkelen. Daarna had ik een meeting om het design te bekijken dat een collega gemaakt had van CC Belgica. Na deze meeting heb ik verder gewerkt aan de blogs en heb ik enkele heel goede idee├źn gezien die ik volgende week in een wireframe ga verwerken om een eerste idee voor te stellen.

Het was een super week en ik voel mij elke week beter bij Inventis. Het is echt een zeer leuke stageplaats waar ik veel vertrouwen krijg. Ik mag zelfstandig veel doen. Door dit vertrouwen leer ik veel bij. Door alle goede tips blijf ik bijleren.

1 reactie

  • Bart

    Je werk zit goed Seppe. Wireframes lukt wat beter dan design, maar ook de feedback die je van ons krijgt op je designs pak je goed aan. Goed bezig!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*