Week 6 Sint-Oda

De zesde week zit er alweer op. Ik heb ontzettend veel gedaan en geraakte toch al een stuk verder met mijn project voor Sint-Oda.

De week startte uitzonderlijk op dinsdag want op maandag was er de stage-terugkomdag waarvoor ik een dagje naar Mechelen ging. Die dinsdag werkte ik de hele dag aan de wireframes van Sint-Oda. Toen de basis van het project goed zat, besloot ik om de eerste vergadering in te plannen op donderdag om zo te laten zie wat ik had want tegen dan kon de ik de wireframes ongeveer klaarkrijgen. Daarnaast zette ik zowel de mobiele als de desktop wireframes om naar een invison prototype om zo een goed beeld te kunnen geven hoe de structuur van de website er zou uitzien. Vooraleer de vergadering begon, werkte ik eerst verder aan de wireframes. De vergadering zelf verliep erg goed maar er waren nog enkele punten ter verbetering en uitbreiding. Met deze punten kon ik aan de slag.

Donderdagnamiddag had ik nog een klein gesprek over de vrijwilligerstool van Pukkelpop. Hier heb ik nog een kleine verandering aangebracht en deze gebrieft aan de stagiair development.

Vrijdag werkte ik nog anderhalf uur verder aan de wireframes van Sint-Oda. Daarna kon ik de huisstijl bekijken om dan aan een design te beginnen. Dit verliep goed en tegen het einde van de dag had ik twee pagina’s klaar waardoor er een goede basis is gelegd voor volgende week. Naast dit alles had ik nog een designers meeting over het Heilig Hart Ziekenhuis in Leuven waarvoor wij de website aan het maken zijn voor de kinderen. In de loop van de namiddag had ik nog een vergadering over mijn eerste project. Op enkele details na is dit klaar voor development en wordt het maandag besproken in een meeting met de twee developpers.

Dit is een eerste versie dat ik maakte voor het design van Sint-Oda.

Het was een aangename week waarbij er erg goed werd doorgewerkt. Bij Inventis gaat het erg goed en laat de volgende weken maar komen!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*