Week 7 Sint-Oda Design

Het was een zeer drukke week waar ik heel veel design gedaan heb. Hierdoor leerde ik weer wat bij over designen en blijf ik via fantastische feedback groeien op dit vlak.

Ik begon de week op maandag met een heel belangrijke vergadering rond mijn eerste project. Hierop kwamen nog enkele dingen naar boven die ik moest onderzoeken. Dankzij deze dingen weet ik nu dat ik een aantal elementen moest redesignen. Dit om de werking zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Door deze aanpassingen verhoogde ik de gebruiksvriendelijk van deze app. Na de bespreking zette ik daarom de rest van de dag deze feedback om in mijn project. Eens dit klaar was deed ik wat onderzoek en typte ik mijn bevindingen uit. Op het einde van de dag was dit project klaar voor een volgende vergadering.

Op dinsdag gaven ze mij wat feedback over het design van Sint-Oda. Volgens Bart. zat het al zeer goed. Perfect is het zeker niet en daarom moet ik het nog gedetailleerder uitwerken. Dit vergt wat denkwerk. Tijdens het verdere verloop van de dag heb ik verder gewerkt aan het design van Sint-Oda. De feedback die ik aan het begin van de dag kreeg paste ik nu toe.

Donderdag en vrijdag werkte ik vooral verder aan het design van Sint-Oda. Op de laatste werkdag van week stelde ik dit opnieuw voor tijdens een meeting. De deelnemers van deze bespreking waren heel tevreden en aangenaam verrast over hoe het eruit zag. Om de puntjes nog op de i te zitten moet ik het nog wel voor mobiele apparaten bijschaven. Dit om er nog meer branding van Sint-Oda in te krijgen. Voor de rest verbeterde ik het vooral nog en zo bracht ik meer consistentie in mijn design. Hierdoor zijn er nog enkel wat details te verbeteren voor de desktop.

De week was weer zo snel voorbij en het is tof om mijzelf te zien groeien in het designen door de feedback en door ermee bezig te zijn.

2 reacties

  • Dennis

    Goed bezig, Seppe, design van Sint Oda zag er al goed uit, ben benieuwd naar de volgende projecten!

  • Jan

    Sterk bezig, goede progressie!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*