Week 10 meetings, finetuning, Vandersanden en Nieuwe opdracht

Deze week werd een speciale week met twee meetings met klanten op het programma. Om deze meetings zo optimaal mogelijk te hebben voor de klanten deed ik veel finetuning. Voorts heb ik enkele uren gewerkt aan het filmpje voor Vandersanden.

Maandag begon ik de dag met het filmpje voor Vandersanden. Dit filmpje is een soort video-explainer dat uitlegt wat de tool doet. In de voormiddag had ik ook nog laatste meeting over Profel vooraleer we dit dinsdag gingen voorstellen. Op enkele details na was dit helemaal in orde voor de klant. In de namiddag werkte ik verder aan het finetunen voor Profel en nadat dit in orde was ging ik verder met het filmpje voor Vandersanden.

Op dinsdag werd ik om half negen verwacht bij Profel die erg enthousiast was over het nieuwe ontwerp. Met dit design zaten we duidelijk op dezelfde golflengte als de klant. Na de meeting reden we terug naar Inventis en werkte ik de hele dag verder aan het filmpje. Tegen ’s avonds was dit klaar voor feedback.

Donderdagvoormiddag maakte ik alles klaar ’s anderendaags mijn eerste project te presenteren voor Pukkelpop. In de namiddag overliep ik alles nogmaals en deed ik nog een beetje aan finetuning. Ik kreeg ook nog een nieuwe opdracht: een design op de wireframes zetten van ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’.

Op vrijdag stelde ik dan mijn eerste project voor aan Pukkelpop, en daar werd met veel enthousiasme op gereageerd. Ik kreeg nog een beetje feedback en nog enkele dingen om te onderzoeken, waarmee ik na de meeting meteen aan de slag ging. In de namiddag was dit klaar en kon ik beginnen aan mijn opdracht voor ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’. Tegen het einde van de dag ik al een idee hoe ik de website zag en had ik een eerste versie van een deel van het hoofdscherm.

De stage begint nu echt te korten. Ik heb al ontzettend veel bijgeleerd en voel mij erg goed bij dit bedrijf. Het was tof om projecten te kunnen voorstellen aan echte klanten. Het voelde goed en zal beter en beter gaan naarmate de ervaring die ik opdoe.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*