Week 11 Vlaanderen Vakantieland

Deze week was een korte week door Paasmaandag. De hele week heb ik gewerkt aan Vlaanderen Vakantieland en heb hier toch enkele bedenkingen over. Dit heb ik zeer goed kunnen bekijken met Rob om dan tot mogelijke oplossingen te komen.

Dinsdag deed ik vooral verder aan de homepagina en het finetunen ervan. Deze pagina heb ik daarna omgezet naar mobiel. Tegen de late namiddag kon ik beginnen aan de overzichtspagina.

Hiermee deed ik woensdag gretig verder maar had wel enkele aanmerkingen. Deze besprak ik dan uitgebreid met Rob om hier toch een beter idee over te krijgen. Hierna ging ik ook aan Jente feedback vragen, die ik dan kon aanpassen en toepassen op het verder verloop van het design. ‘S middags gingen we gezelig met het hele team iets gaan eten. Het was zeer tof om iedereen in een andere omgeving beter te leren kennen. Ook was het eten zeer goed en lekker. Daarna gingen we terug verder werken, ik finalisseerde de desktop versie van de overzichtspagina, ook geraakte ik al aardig ver met de mobiele versie.

Uitzonderlijk was donderdag mijn laatste dag van de week. Ik ging verder met het mobiel design van het overzicht en begon dan aan de detailpagina. Ook hier had ik enkele vragen die ik dan met Rob ging bespreken om te kijken wat het beste idee was. Nadat de desktop versie klaar was begon ik aan de mobiele versie. Hier geraakte ik al redelijk ver mee en werk ik volgende week verder af.

Het was een korte maar toffe week. Het is heel aangenaam dat ik zoveel hulp van Rob krijg en zo mijn evolutie verder kan zetten. Ik kijk uit naar volgende week en ben benieuwd wat mijn feedback en nieuwe opdracht gaat zijn.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*