Week 8 finetuning en enkele nieuwe projecten

De week is weer voorbij, het was een week met veel design en nieuwe opdrachten. Ook kreeg ik goede feedback en een zeer toffe en uitdagende nieuwe opdracht.

Maandag begon de week met het afmaken van het design van Sint-Oda. Tegen het einde van de dag was dit klaar om op de vergadering te tonen.

De volgende dag kreeg ik een nieuwe opdracht, ditmaal een case study van een referentie tool voor Vandersanden. Ik mocht een filmpje maken over hoe de tool werkte, dit filmpje kon dan zowel door Inventis als door Vandersanden gebruikt worden. In de voormiddag had ik een meeting over Sint-Oda. Ze waren zeer tevreden en de feedback die ik kreeg was zeer duidelijk en positief. In de namiddag heb ik de feedback verwerkt om alles zo goed mogelijk te krijgen.

Donderdag werkte ik verder aan het verwerken van de feedback en maakte ik nog enkele extra’s. Daarna had ik terug briefing voor een nieuwe opdracht. De site van Profel kon een stuk duidelijker en minder overweldigend gemaakt worden. Ik mocht dus de site veranderen maar hoofdzakelijk alle elementen die er zijn, hergebruiken en optimaliseren. Dit was een zeer leuke en uitdagende opdracht omdat ik wat er al bestond helemaal moest hergebruiken. Ook was het tof om voor zo een grote klant een idee te mogen uitwerken. Het vorige design dateerde van 2016 dus alles was gemaakt met Photoshop. Gelukkig gaf Rob mij een handige tool waardoor dit snel en makkelijk naar een Sketch file omgezet kon worden, dit bespaarde mij toch werk.

Vrijdag werkte ik de hele dag aan de homepagina van Profel en werkte ik een nieuwe structuur uit om de navigatie overzichtelijker te maken. Tegen het einde van de dag had ik een goede homepagina met veel meer ruimte en had ik de navigatie herbekeken en minder druk gemaakt.

Het was een zeer toffe en interessante week. Mijn design van Sint-Oda begint er echt goed uit te zien. Het is een design waar ik trots op ben en achter sta. De nieuwe opdrachten vind ik ook zeer leuk, zeker die voor Profel. Het is een mooie uitdaging en kans om wat ik geleerd heb bij Sint-Oda nu beter toe te passen. Ik kijk uit om hieraan verder te werken en nog veel meer goede tips te krijgen om bij te leren.

3 reacties

  • Dennis

    Goed bezig, Seppe!

  • Bart Vandebeek

    Top dat je met Sint Oda samen hebt kunnen en dat ze tevreden zijn. Nu snap ik je vraag van deze week ook ivm met de case study! Je doet dat goed! Blijf achter je ding staan maar leer ook goede feedback herkennen en verwerken.. dan komt dat design verhaal ook al heel wat beter. Wat? Dacht je dat ik u niet meer ging volgen? 😉

  • Seppe Hemerijckx

    Hey Bart zeer raar ik zie je reactie nu pas heb hier geen mail van gekregen. Ik vroeg het hoofdzakelijk voor Profel omdat ik daar vergelijking had met hotjar. Ik omarm feedback met veel plezier zo kunnen we meer leren :). Tof dat je de blog nog volgt. Tot de volgende!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*