Week 9 Profel en optimaliseren

De week is opnieuw voorbijgevlogen. Het is echt ongelooflijk hoe snel alles gaat wanneer je je ergens goed voelt en u amuseert. Net als de voorbije weken heb ik ook nu nieuwe dingen bijgeleerd en ontdekt.

Maandag werkte ik een hele dag aan de Profel-website. Ik wijzigde nog enkele blokken en ik maakte de detailpagina van ramen. Aanvankelijk dacht ik dat ik hier nog twee dagen aan zou werken maar het ging uiteindelijk veel vlotter dan verwacht. Hierdoor kon ik op dinsdag een vergadering inplannen.

Dinsdag werkte ik nog een beetje verder aan Profel en toen dat klaar was ging ik al verder met het filmpje over de referentietool van Vandersanden. In de voormiddag had ik nog een meeting over Profel. Hier kreeg ik goede feedback om er verder op in te gaan en de website te vereenvoudigen. Er werd ook gevraagd om een pagina te maken voor PVC zodat het hele traject was uitgewerkt. Na die meeting ging ik verder met de gekregen feedback en begon ik aan de pagina voor PVC.

Donderdag werkte ik verder aan de Profel-website en heb ik nog even mijn eerste project herbekeken om alles zo goed mogelijk op punt te stellen. Daarna werkte ik nog verder aan het filmpje voor Vandersanden.In de namiddag had ik nog een vergadering waarin ik feedback kreeg over mijn eerste project, Profel en Vandersanden. Op het eerste project was er niet veel aan te merken maar hebben we enkele designkeuzes gemaakt die ik dan nog moet finaliseren. Bij Profel was de homepagina helemaal in orde maar moest ik nog een klein blokje eraan toevoegen. Ramen moest ik nog iets meer to the point brengen zodat de pagina zicht echt focust op de keuze van het materiaal. De PVC-pagina moest ik zodanig uitwerken dat iedereen, doormiddel van een tertiaire navigatie, kon kiezen wat hij zelf belangrijk vindt. Het filmpje was iets te snel met te veel tekst maar voor de rest zag het er al goed uit. Na de vergadering heb ik alle feedback genoteerd zodat ik vrijdag wist wat er allemaal moest gebeuren.

Vrijdag werkte ik bijna de hele dag verder aan Profel en maakte ik mijn eerste project helemaal af en stak het in Invision.

Het was een toffe week waarin ik opnieuw veel bijleerde. Volgende week zal het een spannende week worden maar hierover volgende week meer.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*