Week 12 een week vol verscheidenheid

De voorlaatste week van de stage was een rustige week waar ik toch veel verschillende dingen kon doen. Zo heb ik enkele dingen afgemaakt, een idee voor een Facebookcampagne gemaakt en een website mogen testen.

Maandag finaliseerde ik het design van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Daarna mocht ik voor mijn eerste project ook een beheerderstoepassing maken. Eerst maakte ik hier wireframes om de structuur van de toepassing vast te leggen. Hier heb ik wel een beetje aan gewerkt omdat ik niet goed besefte wat er nodig was en hoe ik dit moest uitvoeren.

Dinsdag werkte ik de beheerderstoepassing visueel uit zodat deze bij het product kon aansluiten. Daarna kreeg ik feedback over mijn filmpje voor Vandersanden. Dit heb ik nog geoptimaliseerd zodat ik op het einde van de dag hiermee klaar was.

Donderdag kreeg ik een nieuwe opdracht, een Facebookcampagne maken voor De Boomdokter. De bedoeling hiervan was om meer leads te krijgen op hun nieuwsbrief. Hier heb ik de hele dag over gebrainstormd en aan gewerkt. In de namiddag had ik 2 meetings, 1 over logeren in Vlaanderen vakantieland en 1 over Profel. In het design voor Logeren in Vlaanderen Vakantieland had wel enkele schoonheidsfoutjes gemaakt, dit moest toch iets beter gedaan worden. Het globale idee was wel goed. In de meeting over Profel moest ik even mijn werk tonen aan Saskia, de designer die dit project verder opvolgt.

Vrijdag heb ik nog even verder gedaan aan de Facebookcampagne en nog enkele kleine verbeteringen toegevoegd. Daarna mocht ik het nieuwe stockbeheer van Blabloom testen. Dit heeft wel langer geduurd dan normaal omdat ik toch eerst de manier van werken onder de knie moest krijgen. Hierna heb ik nog heel even gewerkt aan de feedback over Logeren in Vlaanderen Vakantieland.

Ik kijk uit naar de volgende week, maar na volgende week ga ik het wel missen. Ik ben blij dat ik hier kan blijven bijleren tot laatste seconde. Ik had graag nog veel langer stage gedaan, maar PillAssist moet nog afraken.

 

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*