Week 13 Allport en LIVV

De laatste week van de stage was spijtig genoeg aangebroken. Ik werkte LIVV af deze week en kreeg nog een nieuwe opdracht voor een filmpje van Allport.

Maandag werkte ik de hele dag om de feedback te verwerken die ik kreeg op Logeren in Vlaanderen Vakantieland. ’s Avonds kreeg ik een nieuwe opdracht om een gelijkaardig filmpje als dat van Vandersanden te maken voor de poortconfigratie tool van Allport. Hieraan kon ik dinsdag beginnen werken.

Dinsdag begon ik dus aan het filmpje van Allport, ik maakte al mijn elementen klaar en begon in after effects te werken. Het ging echter niet zo vlot want er was in mijn compositie een rare fout geslopen waardoor de elementen niet goed geschaald konden worden. Hierdoor had ik veel tijd verloren en was ik een beetje onzeker of ik het voor het einde ging afmaken.

Donderdag kon ik dan verder doen aan het filmpje. Deze keer ging het vlotjes en kreeg ik terug de moed dat ik alles tijdig af kon werken tegen vrijdag.  In de voormiddag had ik nog een demo van de andere stagiair die de pukkelpop vrijwilligerstool aan het programmeren was waarvan ik de wireframes maakten. Door het zien van deze demo kreeg ik wel andere inzichten over het design dan toen ik hiermee bezig was. In de namiddag  had ik nog een kleine meeting om mijn 1ste project te briefen aan de backend developer. Ook kon ik al laten zien wat ik gemaakt had voor Allport en er was nog niet echt feedback alleen even besproken wat er best nog in komt.

Vrijdag, mijn laatste dag was aangebroken. Ik werkten nog vlot verder aan het filmpje en had vooral problemen met het feit dat ik veel tijd verloor om het filmpje telkens te renderen voor de laatste details en het finetunen. In de namiddag briefde ik de slicer nog over het design zodat hij dit kon beginnen programmeren en goed wist wat de bedoelng was. Ook kreeg ik in de namiddag nog een mooie bedanking en afsluiter.

Ik ben zeer blij dat ik mijn stage bij Inventis mocht doen. Het was een rollercoaster en zeer toffe 13 weken. Ik ga het bedrijf en de mensen zeer hard missen en ik ben iedereen zeer dankbaar voor de manier ik verwelkomt ben. Ook een extra bedanking voor de ondersteuning die ik kreeg van Bart, Jente en Rob.

Bedankt voor alles en tot de volgende keer.

1 reactie

  • Dennis

    Fijn je gehad te hebben, Seppe!

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*