Week 4

Tijdens mijn vierde week heb ik mij bezig gehouden met het afmaken van de import van de data. Hier en daar waren nog enkele problemen die nu zijn opgelost. Na dit was opgelost heb ik mij gestort op het exporteren van de data. Om dit te kunnen realiseren heb ik PhpSpreadsheet gebruikt. Dit is een handige library die gemakkelijk te implementeren is. Met deze library kan je spreadsheets maken en lezen van verschillende formaten. Doordat deze library een goede documentatie heeft is dit ook snel gegaan. Ook omdat ik een template heb van de Excel die ze normaal gebruiken ging het vrij vlot. Deze template heb ik dan ook gebruikt om de data te exporteren.

Op donderdag vertelde Jan mij dat ik mijn database kan gebruiken voor aggregations. Dit ben ik dan meteen gaan uitzoeken hoe dit werkt. Ook kwamen we op het einde van de week er achter dat er nog iets miste in de import van de data. Dit heb ik dan nog toegevoegd.

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*